Csatlakozz a közösséghez!

Készíts blog-ot,
írj kommentet,
keress barátokat,
lépj be a klubba!

> Belépés < > Regisztráció <

Peter Pan

2013.12.09. 11:04 >>>> safranek >>>> PC, PC-RETRO, RETRO >>>> : 1972 : 0


Fedezd fel a mágikus kastélyt! Minden ajtó újabb és újabb feladathoz vezet. A 256 színű, rengeteg animációval fűszerezett, kedves grafika és a kellemes zene remek atmoszférát teremt. Ha nem figyelsz, úgy bele tudsz feledkezni, hogy megszűnik számodra a külvilág, s már ott lépdelsz a kastély folyosóin ...Mond ez neked valamit: Electronic Arts EA*Kids család? Remélem, igen! Öt fantasztikus program van jelenleg forgalomban tőlük. A különböző korosztályoknak készült remek képességfejlesztő játékok igyekeznek felölelni a gyerekek teljes érdeklődési körét. Fokozatosan bevezetik őket a betűk, számok világába, s emellett játszva tanulják meg kezelni a mouse-t és a billentyűzetet. S ez még nem minden! Fejlesztik a problémamegoldó képességet, a kreativitást, a memóriát, a logikát, ...
A következő oldalakon két remek programot mutatnék be az 5-9 éves korosztálynak, illetve a szülőknek. Természetesen a túlkorosoknak is kellemes perceket szerezhet mindkét játék. Mosoly garantálva!
Minden kisgyerek szeret rajzolni, festeni, színezni. Ebben a mesében J.M. Barrie klasszikus meséjének figurái elevenednek meg a szemünk előtt. A problémahelyzetek megoldásában egy festődoboz lelkes tárgyai sietnek a kis játékos segítségére. Talán kezdjük a bemutatkozással!
Az én nevem Sandy. Ahogy telnek a percek, apró homokszemek peregnek bennem, de ha szükség van rá, bármikor visszaforgatom neked az idő kerekét, s így újabb és újabb kacagtató megoldást kereshetsz!

Sally vagyok. Rózsaszín varázsporral töltöm meg a levegőt, s ilyenkor csodásnál csodásabb dolgok történnek a mesében. Bármikor hívhatsz kicsim!

Bonjour, itt Jazz. Mágikus palettám segítségével bármit megfesthetünk mi ketten. Egy szavadba sem kerül, s én segítek!
Az én nevem Winston. Egyszerűen leradírozom a gondot a képernyőről. Ha veszélyben érzed magad, én ott leszek melletted!

A kenguruk hazájából, Ausztráliából jöttem, hívj Nicknek. Én kínálom neked a legtöbb megoldást, ne feledkezz meg rólam, a legkedvesebb barátod leszek!

Hello, Mark Bookmark vagyok. Nagy segítségedre lehetek, ha ki akarod menteni a játékállást, vagy például szívesebben átlépnél egy másik eseményhez. Ha spéci segítségre van szükséged, szólj bátran!
Ennyi lett volna az ismerkedés. A történet Sehol Szigeten játszódik, megtalálsz itt mindenkit; Wendy, az elveszett fiúk, Hook és még sok más szereplő vár. A kedves, rajzfilmszerű figurák, a rengeteg animáció, a bolondos ötletek újra meg újra a monitor elé vonzzák a gyerekeket. A program remek olvasógyakorlat, kellemes kikapcsolódás. A készítők bátorságára vall, hogy éppen ezt a sztorit dolgozták fel. Nehéz Disney és Spielberg után további pluszt vinni ebbe a sztoriba. Én először nem voltam elragadtatva, de látva gyermekeim mosolyát és önfeledt nevetésüket, csak egyet mondhatok, ez a program jó.

Sandy, Sally, Jazz, Winston, Nick és Mark, viszontlátásra!


Sorry, there is a glitch in the system. The webmaster has been notified of the issue.